Over mij

Eveline Vande Velde

Hallo daar, wat fijn dat je de weg naar mijn website hebt gevonden. Ik stel me graag even aan je voor. Ik ben Eveline, 33 jaar en woon samen met mijn man en zoontje in Wilsele.

Naast het coachen van kinderen, jongeren en volwassenen, beschouw ik mezelf ook graag als een persoon met een artistieke aanleg, meer bepaald voor tekenen. Omdat ik altijd al graag heb getekend en geknutseld (ik heb o.a. verschillende jaren tekenacademie gevolgd aan SLAC Leuven), besloot ik in 2016 om en opleiding grafische vormgeving te volgen. Ik wilde namelijk heel graag kaartjes ontwerpen of illustraties maken. In deze opleiding moest ik letterlijk van nul beginnen, want ik kende niets van computers, digitaal tekenen of photoshop. Het was zwaar, maar ooh zo leuk! En wat heb ik veel geleerd!

Toch blijf ik ook tekenen met potlood en papier, omdat me dit zo’n fijn, authentiek gevoel geeft :-) Zo volgde ik de voorbije jaren nog enkele korte illustreer-cursussen om bepaalde technieken beter onder de knie te krijgen.

Heb je een vraag of wil je graag een kaartje of illustratie op maat laten maken? Neem gerust contact met me op en dan bespreken we samen jouw idee!

Veel liefs,
Eveline